9/11: Blueprint For Truth, Finnish

San Francisco Bay Area arkkitehti Richard Gage, AIA, tarjoaa runsaasti näyttöä räjähdysvaarallisten hallittu tuhoaminen kaikissa kolmessa WTC kerrostalot tässä uraauurtava, multimediaesitys “9/11: Blueprint for Truth”. Ammattimaisesti kuvattiin ennen elävälle yleisölle, se on nyt saatavilla tarkastella globaalisti yhdeksällä kielellä mukaan lukien ranska, italia, saksa, espanja, japani, kiina, hollanti, suomi, ja Englanti.

Mukana ovat 10 -, 30, ja 60 minuutin lyhennetty versiot 2 tunnin Research Edition 9/11: Blueprint for Truth julkaisi ensimmäisenä 2007.

Review rikosteknisiä todisteita rikospaikalta kuten äkillisen tuhon, vapaa pudotus symmetrinen romahdus, YK-syttynyt nanothermite ja raudan piireissä WTC pöly, äänet / vilkkuu ja räjähdyksiä, pyroclastic-kuin pilvet, purku aaltoja, ja koko silpominen ja teräsrakenteet.

Tämä on ensimmäinen kriittinen vaihe tavoittamaan sekä tiedotetaan yleisölle näistä asioista ja saada todellinen, puolueeton tutkimus.

Arkkitehdit & Engineers varten 9 / 11 Truth on puolueeton, ei-voittoa omistettu hälventää väärää tietoa ympäröivän 9 / 11, jossa tieteelliset tosiasiat ja teknisiä todisteita ja kouluttaa ammattilaisia ja julkisia. Tähän mennessä on yli 1600 arkkitehdit ja insinöörit ja 13000 muut tukijat, jotka ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, jossa vaaditaan uutta tutkimusta.

 

 

 

Lataa elokuva MPEG4 muodossa hintaan 9,95 dollaria.

Lataa "9/11 ja WTC: jäljet kertovat" itsellesi ja katso tietokoneellasi kun haluat. Lataa nyt.

Our movie website 911expertsspeakout.org
Our International movie website 911expertsspeakout.com

 

 


AE911Truth.org website