9/11: Blueprint for Truth - Nederlands

De Amerikaanse architect Richard Gage, AIA, levert het overweldigende bewijs voor de explosieve gecontroleerde sloop van alle drie de WTC- torens in de baanbrekende, multimedia presentatie “9/11: Blueprint for Truth.” Deze professioneel gefilmde presentatie voor een live publiek kan nu wereldwijd bekeken worden in negen talen: Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Chinees, Nederlands, Fins en Engels, in de formaten PAL/MP4.

Inbegrepen zijn de tot 10, 30, en 60 minuten ingekorte versies van de twee uur durende onderzoekseditie van “9/11: Blueprint for Truth,” die voor het eerst werd uitgebracht in 2007.

Bekijk het forensisch bewijs van de plaats delict, zoals het plotselinge begin van de vernietiging, het symmetrische instorten met een vrije val versnelling, ijzer-rijke microbolletjes die overal in het WTC-stof zijn gevonden, gesmolten ijzer en gesmolten staal, niet-ontbrand en gedeeltelijk ontbrand nanothermiet, lichtflitsen en explosies, pyroclastisch-achtige wolken, sloopgolven en de totale ontleding van de staalconstructie.

Dit is de eerste cruciale stap in het bereiken en informeren van het publiek over deze kwesties om te zorgen dat er een echt en onpartijdig onderzoek komt.

“Architects & Engineers for 9/11 Truth” is een niet-partijgebonden organisatie zonder winstoogmerk, gericht op het uitbannen van onjuiste informatie rondom 9/11 met wetenschappelijke feiten en forensisch bewijsmateriaal en het daarover informeren van professionals en het overige publiek. Op dit moment zijn er meer dan 1.600 architecten en ingenieurs en 14.000 medestanders die de petitie ondertekend hebben waarin wordt opgeroepen tot een nieuw onderzoek.

 

 

 

Download de MP4- en ISO-file voor $ 9,95 (± €7,60)

Ontvang de "9/11: Blueprint for Truth" MP4 file en bekijk op je computer.

Koop de DVD in een hoes $18,95 (± €14,50)

Verkrijg de DVD

Ontvang nu de Europese Begeleidende Editie van "9/11: Blueprint for Truth" - DVD. De 10, 30 en 60 minuten verkorte versies, samen met bonusmateriaal van natuurkundeleraar David Chandler

Verkrijg de DVD

Our movie website 911expertsspeakout.org
Our International movie website 911expertsspeakout.com

 

 


AE911Truth.org website