9/11: Nacrt za Istinu, srpski

Arhitekta Regije San Francisko Obale Ričard Gejdž, AIA, pruža ubedljiv dokaz o eksplozivnoj kontrolisanoj demoliciji svih triju nebodera STC-a u ovoj revolucionarnoj multimedijalnoj prezentaciji ‘’9/11: Nacrt za Istinu’’. Profesionalno snimana pred živom publikom, sada je dostupna u celom svetu na 16 jezika, uključujući francuski, italijanski, nemački, španski, holandski i engleski na PAL-DVD-iju, slici diska i MP4 formatima (koji uključuju skraćene verzije, od 10, 30 i 60 minuta, od 2-satnog Istraživačkog Izdanja 9/11: Nacrt za Istinu, koji je objavljen po prvi put 2007. godine), kao i arapski, bahasa, češki, finski, japanski, kineski, portugalski, srpski, švedski i poljski, u MP4 formatu verzije od 60 minuta.

Pregledajte forenzičke dokaze sa mesta zločina, kao što su nagli početak uništenja, simetrično rušenje slobodnim padom, nezapaljeni nanotermit i gvozdene sfere u prašini STC-a, zvuci/munje i eksplozije, užareni oblaci, talasi demolicije i totalni raspad čeličnih struktura.

Ovo je prvi ključni korak za dopiranje i informisanje javnosti o ovim pitanjima i dobijanja prave, nepristrasne istrage.

Arhitekte i Inženjeri za 9/11 Istinu je nepristrasna, neprofitna organizacija koja je posvećena odbacivanju dezinformacija vezanih za 9/11, sa naučnim činjenicama i forenzičkim dokazima, i edukaciji profesionalaca i javnosti. Do danas, ima preko 1 600 arhitekti i inženjera i 13 000 onih koji nas podržavaju, i koji su potpisali peticiju i traže novu istragu.

 

 

 

Preuzmite MP4 $9.95

Nabavite MP4 Fajl ‘’9/11: Nacrt za Istinu’’ i gledajte na svom kompjuteru ili HDTV-u.
Skinite Sada

Our movie website 911expertsspeakout.org
Our International movie website 911expertsspeakout.com

 

 


AE911Truth.org website